Om Konduto

Varför fokus på beteende, effektiv feedback och coaching?

Under mina år som ledare i socialtjänsten har jag använt mig av regelbunden feedback för att skapa hållbara resultat. Vi mår alla bra av att få konkret feedback och resultat som kommit på köpet har varit arbetsglädje, innovation och energi!

Tanken att starta eget företag föddes redan 2012 då jag blev certifierad konsult i beteendeanalytisk organisationsutveckling också benämnt som Organizational Behavior Management (OBM). Efter att jag som ledare gått igenom en coachingsserie bestämde jag mig för att det nu var dags att starta eget! På så vis vill jag nu själv coacha och hjälpa organisationer att skapa en positiv beteendekultur!

Emma Holmgren, organisations- och ledarkonsult

Konduto drivs av mig Emma Holmgren. Jag är socionom och har mångårig erfarenhet av arbete inom offentlig sektor och att leda stora och komplexa organisationer. Min spetskompetens är kunskap och praktisk erfarenhet av att driva förändringsarbete med stöd i implementeringsforskning om vad som verkligen fungerar. Jag har en stark drivkraft att hjälpa individer och organisationer genom tydliga och tankeväckande processer – allt för att skapa hållbara resultat och arbetsglädje!

Vad betyder då Konduto? = Beteende (planspråket Esperanto)